Kiss FM

Ziua buna nu incepe de dimineata, ci cu horoscopul citit :)

duminică, 7 noiembrie 2010

Soarele va produce dezastru in 2013!!!

Nu s-a facut prea mare tam-tam pe marginea subiectului astuia in presa, e lesne de inteles ca pentru a nu arunca lumea intr-o panica ce ar putea fi mai devastatoare decat efectele soarelui in sine… In orice caz, sunt convins ca toata incalzirea globala, faptul ca de cateva decenii incoace fiecare vara e mai calduroasa decat precedenta, cat si reducerea de la o vara la alta a numarului de ore in care putem sa ne expunem la soare atunci cand facem plaja, sunt elemente premergatoare exploziilor solare anuntate in 2013. Adica nici exploziile astea nu vin brusc, incep pe o panta de crestere a temperaturii si a radiatiilor, care culmineaza cu ceea ce a anuntat NASA ca se va intampla peste 3 ani.
Concluziile oficialilor NASA sunt cat se poate de vagi, pentru a nu crea panica pe planeta. Dar, in orice caz, sunt cele mai serioase anuntate pana acum: satelitii artificiali nu vor mai functiona, zborurile vor fi intrerupte, generatoarele de curent se vor supraincalzi si intreaga lume ar puta ramane in bezna. In aceeasi avertizare, potrivit The Telegraph, oficialii de la NASA au spus ca o super furtuna solara poate cauza consecinte catastrofice pentru oameni daca nu vor fi pregatiti. Comparativ, frutuna solara, de natura magnetica, ar putea lovi brusc, ca un fulger, dezafectand orice aparat care foloseste curent electric. Astfel, securitatea nationala a tarilor ar putea fi compromisa pe o perioada nedeterminata de timp, intrucat sistemele de aparare militara si bancara nu vor functiona.
Sa aiba asta vreo legatura cu mult mediatizatul 2012 si consecintele nebanuite inca ale lunii decembrie din acel an, sfarsitul calendarului mayas, sfarsitul lumii?
Un lucru e cert: ceva serios se va intampla la finalul lui 2012, ceva ce va continua si in 2013. Aici nu mai e vorba de paranoia mondiala, asa cum se intampla acum 10 ani cu celebrul Y2K. Este un comunicat OFICIAL N.A.S.A. www.nasa.gov LINK AICI