Kiss FM

Ziua buna nu incepe de dimineata, ci cu horoscopul citit :)

miercuri, 26 mai 2010

BRITANICIIIIIIIIIIIIIIII....BBBRRRRRRIIIIIITTTTTTTAAAAAANNNNNNNNNIIIIIIIICCCCCCIIIIIIIIII

CUM O DAI GATA LA PRIMA INTALNIRE:

Daca vrei sa-ti pice in "mreje" inca de la prima intalnire, iata ce trebuie sa faci:

In primul rand renunata la abordarile de genul "o cafea", "un suc", "un film", "o plimbare", "o discutie". Incearca sa fii creativ si inventeaza ceva nou. Fetele nu se mai lasa impresionate de astfel de propuneri
Daca, in schimb, nu ai prea multa imaginatie, poti incerca urmatoarele:
- mergeti amandoi la un picnic, (nu trebuie sa lipseasca vinul si paharele)
- mergeti pe o cladire inalta si ii arati panorama
- faceti jogging
- pictati un tablou in acelasi timp (nu conteaza ca nu stiti sa pictati)
- mergeti la o galerie de arta si vorbiti despre tablouri
- jucati tenis de camp noaptea
- mergeti la o piscina 
- mergeti in afara orasului si uitati-va la stele printr-un telescop
- mergeti la un karaoke
- participati la un concurs de indemanare
Ideea principala este sa iesi din monotonie si sa faci ceva diferit. Sa faceti ceva care sa produca amintiri. Sa iti permiti sa fii copilaros si sa razi din toata inima. Daca nu fuge, pentru ca esti prea ciudat, cu siguranta va fi "a ta"!

TELINA FACE BARBATII MAI… IREZISTIBILI!
Barbatii care mananca telina devin irezistibili pentru femei. Sau cel putin asa sustin cercetatorii.

Un studiu a demonstrat ca telina contine androstenon, un steroid prezent in transpiratia umana, care emana feromoni ce ii fac pe brabati mult mai atragatori.
Efectul este aproape instantaneu, iar sfatul specialistilor este ca domnii sa faca sport, sa faca un dus, sa rontaie ceva telina si pe urma sa iasa la atac.
In acest fel, fetele le vor fi la picioare

Martea, cea mai stresanta zi a saptamanii!
Aproape jumatate dintre angajatii din Marea Britanie sunt de parere ca primele ore ale zilei de marti reprezinta momentul cel mai stresant al saptamanii, conform unui studiu al cercetatorilor britanici.
Punctul maxim al nivelului de stres este atins cu putin timp inainte de pranz, la 11.45, moment in care angajatii par sa aiba cele mai multe treburi de rezolvat comparativ cu restul saptamanii.
Tot marti este si ziua in care salariatii isi neglijeaza cel mai adesea masa de pranz, panicati de volumul mare de treburi aflate pe masa de lucru

Un popor de oameni fericiti!

Mexicul ocupă primul loc într-un top al celor mai fericite ţări din lume, în timp ce România deţine această poziţie la nivelul Europei. Vecina noastră, Bulgaria se află însă la opulul opus, fiind situată pe ultimul loc, urmată de Franţa.
 
Studiul, realizat în 16 ţări, pe patru continente, relevă că prietenii, iubitul/iubita şi familia sunt principalele surse de satisfacţie.

În acest "Barometru al fericirii", Mexicul ocupă primul loc (87,7% dintre mexicani s-au declarat fericiţi, iar 91% au spus că sunt mulţumiţi de vieţile lor), fiind urmat de Filipine, Argentina, Africa de Sud, România, SUA, Spania, Marea Britanie, Italia, Rusia, Belgia, China, Turcia, Bulgaria şi Franţa. 

Potrivit Agerpres, respondenţii din cele 16 ţări au fost de acord că un contact real cu familia şi iubitul/iubita reprezintă o sursă mai mare de fericire (77%) decât alternativa oferită de spaţiul virtual.

Fobiile sexului frumos

Daca te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai intalnite fobii in randul femeilor, ai bine, mai jos poti afla.

Catoptrofobia - Teama nejustificata de oglinzi-CREAM
Dintotdeauna, femeile au adorat sa se priveasca in oglinda. Sunt insa si situatii in care oglinzile si imaginea reflectata in ele exercita doar... groaza
Gimnofobia – Teama irationala de nuditate-:-? BLONDA LUI BOTE :P
Nuditatea poate naste uneori temeri nerationale in mintea unei femei, iar ideea de a fi vazuta dezbracata de catre anumite persoane sau de a vedea la randul sau alte persoane dezbracate se poate transforma la nivel subconstient intr-o spaima de proportii. Bataile iregulate ale inimii, greata, incapacitatea de a putea respira sau accelerarea ritmului respiratiei, transpiratie excesiva, groaza – acestea sunt cateva din simptomele care insotesc pacientul atunci cand este expus la scene de nuditate-CRACAN
Pteronofobia - teama de a fi gadilat cu pana-PANA MEA :P
Provine pe fondul unor traume din copilarie legate de gadilat.
Ergasiofobia - teama de munca-verificati CENTURA BUCURESTI ;)):P
O fobie care pare sa afecteze din ce in ce mai multe persoane este teama de munca. Din punct de vedere medical, aceasta fobie chiar exista, reprezentand conditia psihologica a multor oameni.
EU AM FOBIE LA PROSTI k au mintea odihnita!
Tu ce fobie ai?

De ce ar trebui sa te gandesti de doua ori cand iti alegi un barbat cu bani!?

Uneori, banii nu sunt totul. Prin urmare, invata sa dai o sansa si barbatilor mai saraci.

Iata cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa o faci:
1. Este mai fidel: studiile arata ca barbatii saraci sunt mai fideli fata de partenera lor si sunt mai sinceri cu aceasta, in timp ce barbatii cu o stare materiala mai buna sunt mai ipocriti in legatura cu sentimentele lor
2. Este mai respectuos: barbatii modesti din punct de vedere material sunt mai politicosi atunci cand intra in contact cu oameni noi, conform unui studiu al revistei „Psychological Science”. Ei fac cunostinta mai repede cu cei din jur, rad mai mult si realizeaza un contact vizual mai intens. Aceasta pentru ca mentinerea relatiilor este o tehnica de supravietuire. 

In schimb, barbatii bogati afiseaza de regula un comportament mai politicos: se misca mult, isi aranjeaza parul, isi indreapta atentia catre altceva.
3. Te sustine mai mult
Un studiu aparut in „Revista psihologiei aplicate” reflecta faptul ca barbatii de succes sunt mai misogini decat cei saraci si considera ca treaba lor este sa faca bani, iar a femeilor sa fie langa ei. In schimb, partenerii mai saraci isi sustin iubitele in construirea unei cariere.
4. Este mai bun la pat
Un barbat sarac este mai dispus sa-ti ofere senzatii de neuitat in dormitor decat unul bogat. Daca nu sta prea bine la capitolul bani, el isi va folosi toate celelalte resurse de care dispune pentru a te cuceri, si pentru a te pastra.

Prietena ta are o "problema" daca...

Cum iti dai seama ca prietena ta a luat-o razna cu totul?

Are mai mult de trei pisici? Ai o problema.
Iti sterge toate pozele cu fostele iubite? Este extrem de geloasa.Îţi face scandal de fiecare dată când saluţi vreo fată, o deranjează faptul că la tine în birou ai şi câteva colege, nu doar colegi, iar trecutul tău o scoate din minţi. Ţi-a şters toate pozele pe care le aveai în calculator, cu fostele tale iubite, după ce le-a căutat pe ascuns. Ei bine, mai ai o problema.
Iti recita versete din Biblie? S-ar putea sa nu fie doar credincioasa, ci si… nebuna.
Îţi monitorizează fiecare mişcare? Îţi trimite sms-uri non-stop, te sună să vadă unde eşti, cu cine şi ce anume faci, află detalii despre tine de la toţi prietenii tăi pe care-i contactează înainte de a fi făcut cunoştinţă cu ei şi îţi lasă mesaje penibile de amor pe Facebook, HI5 sau pe blog, ca să ştie toată lumea că e cu tine. Atunci e sigur! Clar ai langa tine cea mai mare "control freak".
Scapa repede din "ghearele" ei… pana nu ajungi la drame… mai mari!

New York, New York!

Site-ul AskMen a realizat un top al oraselor… masculine. Pe primul loc s-a clasat New York-ul, fiind considerat orasul perfect pentru traiul barbatilor.

Cei de la AskMen au realizat topul luand in considerare criterii potrivite pentru reprezentantii sexului tare: cat de usor este sa cunosti femei, cat de multe oportunitati ai pentru a-ti dezvolta cariera si cat de usor poti iesi sa te distrezi.
Topul ia in considerare si alte lucruri care conteaza cu adevarat pentru barbati: numarul de zile de concediu garantate pe an, vremea, somajul, numarul de noi cluburi sau restaurante deschise, costul unui Nissan 370Z sau al unui iPod Nano.
Pe primul loc s-a clasat orasul New York, urmat de Melbourne si Tokyo, iar pe ultimele au fost Roma, Bogota si Las Vegas. In top 10 au mai intrat San Francisco, Sydney, Buenos Aires, Miami, Cape Town, Londra, Madrid.

Mincinosii isi pot pierde mintile!
Atentie mare! Cei care spun multe minciuni o pot lua razna!

Un studiu facut de, evident, britanici, arata ca persoanele care mint in medie de cinci ori pe zi, ajung sa aiba ceva probleme la nivelul creierului.
De ce se intampla o mai slaba functionare a creierului? In primul rand din cauza stresului pe care il simte cel care minte, teama de a nu fi descoperit si de a tine minte exact ce a… mintit.
Practic, cei care ocolesc adevarul sunt nevoiti sa traiasca intr-o lume falsa si sa creada ceea ce spun .
Si, daca te intrebi cine are sanse mai mari sa o ia razna, afla ca acela este barbatul, care, in medie, minte de sase ori pe zi.

Gentelman-ul, o "specie" pe cale de disparitie?

Din ce in ce mai des auzim doamnele cum se plang de disparitia gentelman-ului. Totusi, cercetatorii sustin ca doamnele nu mai sunt atat de atente la gesturile pe care barbatii le fac.

Ce-i drept nu prea mai intalnesti la tot pasul un domn dispus sa-ti deschida portiera, sa-ti tina umbrela sau sa-ti ofere jacheta. Multi ar spune ca sunt obiceiuri… demodate. Tocmai de aceea, noi, doamnele, trebuie sa fim mai atente la noile "maniere".
Daca isi inchide telefonul la cina, daca te rasfata cu flori si bomboane, macar o data pe saptamana, daca nu vorbeste cu gura plina si daca e atent mereu la limbajul folosit, in functie de anturaj, inseamna ca ia dat, DA, peste un gentelman modern.
Si, daca vrei sa stii pe unde sunt cei mai multi domni manierati, afla ca cei mai bine crescuti barbati din lume, sunt britanicii, francezii, portughezii si italienii.

Lauda de sine!

… nu miroase a bine! Asa spunea un vechi proverb.

Fetelor, ca sa stiti cu cine aveti de-a face, va voi spune care sunt cei mai laudarosi barbati, in functie de meseria pe care o au.
Pe primul loc se afla politistii. Inspirati de filme, de multe ori ei se lauda cu ceea ce au vazut, dar nu au si facut.
Politistii sunt urmati de doctori, care obisnuiesc sa exagereze cu activitatea zilnica pe care o au.
Nici avocatii nu se lasa mai prejos, ca doar trebuie sa-si faca reclama, acestia fiind urmati de ageti imobiliari, soferi si bancheri.
La cealalta extrema, in categoria "cei mai modesti barbati", intra pompierii, profesorii si dansatorii. Nu ca n-ar avea cu ce sa se laude…

Cum iti dai seama daca te inseala?!
Pe langa anumite schimbari de comportament, despre care ne-au tot vorbit de-a lungul anilor cercetatorii, se pare ca mai exista si alte semne importante care te pot face sa-ti dai seama de infidelitatea partenerului.

Un prim exemplu, atunci cand "el" nu-si plateste taxele la timp. Conform Yahoo!, care citeaza un expert in probleme de cuplu, lipsa de responsabilitate si nepasarea sunt semnalmentele unei persoane fara constiinta, careia prea putin ii pasa de cel de alaturi.
Daca… s-a trezit in el simtul caritabil, ar trebui sa-ti ridici cateva semne de intrebare. Tipul tau a inceput brusc sa contribuie cu bani la biserica si la adapostul de caini? Ba, mai mult, si-a taiat o bucata pretioasa din timpul sau liber, si asa aproape invizibil, pentru a face voluntariat? Ei bine, inseamna ca se simte vinovat de ceva si incearca sa-si "spele" pacatele.
In plus, daca il apuca brusc isteriile, desi pare ciudata ascocierea - ton ridicat/ infidelitate, cercetatorii australieni au descoperit ca persoanele care tipa si isi manifesta violenta, atat verbal cat si fizic, sunt abuzive, avand, deci, un tip de comportament care lasa loc si infidelitatii.
Ochii mari fetelor!

Multumesc tuturor care ai avut rabdarea sa citeasca tot...TOT RESPECTUL si JOS PALARIA!