Barbatii care se imbraca in haine colorate sunt mult mai apreciati de catre femei!
Un costum negru nu le mai impresioneaza pe doamne, ba chiar le intristeaza , dupa cum reiese dintr-un sondaj recent al cercetatorilor britanici. Prin urmare succesul consta in culori.
Reprezentantele sexului frumos spun ca si-ar dori ca macar vara sa-i vada pe domni in albastru, verde, galben si chiar rosu.
Barbatii care folosesc aceste culori sunt considerati optimisti, siguri pe ei, cu chef de viata, prietenosi si sufletisti.
Asadar daca vreti sa intrati la inima unei doamne...mare grija cu ce va imbracati.
Specialistii in relatii, mai exact cercetatorii britanici, spun ca e nevoie de o atitudine corespunzatoare. Nu trebuie “decat” sa fii umil, sa o faci sa inteleaga ca iti pare rau. In plus, nu trebuie sa uiti ca femeile simt cand ceva este in neregula.
Daca stapanesti cat de cat tainele actoriei, ca nu zicem prefacatoriei, sa versi cateva lacrimi ar fi gestul suprem, care cu siguranta ar duce la impacare.
Totusi, daca nu esti un actor prea bun, incerca macar sa ii acorzi foarte multa atentie dar si atentii...o floare, o bijuterie.
Incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea si gaseste subiecete la care este sensibila.
Trebuie sa faci si lucruri pe care de obicei nu le faci… incearca o cina in oras, ca sa nu o mai chinui cu gatitul.
Si, daca nu ai bani de restaurante, multumeste-i cu stransul mesei si cu spalatul vaselor. In ultima instanta, nu uitati sa ii promiti si o vacanta de vis, promisiune pe care ar fi bine sa nu o incalci.
Cuplurile ating nivelul maxim de fericire la doi ani, 11 luni si opt zile de la data la care s-au casatorit, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie.
Cu putin înainte de împlinirea a trei ani de la casatorie, partenerii de viata se simt perfect confortabil unul cu celalalt, inclusiv cu proastele obiceiuri ale lor, si îsi fac planuri de viitor. În acest stadiu al casniciei lor, partenerii au o viata sexuala activa si împlinita, au facut suficiente renovari în locuinta pentru a se simti confortabil si înca mai gasesc suficient timp pentru cine romantice în doi. Potrivit aceluiasi studiu, cuplurile se bucura de cea mai buna perioada sexuala la doi ani si patru luni dupa casatorie.
Studiul a fost realizat de specialistii în lifestyle ai site-ului confetti.co.uk, care au alcatuit si un clasament al celor mai utile zece sfaturi pentru a avea o casnicie fericita.
1. Acordati-va în fiecare zi o ora si 15 minute doar pentru persoana dumneavoastra.
2. Spuneti "multumesc" de fiecare data când partenerul va ajuta la treburile casnice.
3. Faceti împreuna cel putin o data pe luna o plimbare în natura.
4. Oferiti-va sa preparati o ceasca de cafea pentru partenerul de viata cel putin o data pe zi.
5. Petreceti 24 de minute pe zi purtând o discutie intima cu partenerul de viata înainte de a merge la culcare.
6. Dupa o discutie mai aprinsa sau o mica cearta se recomanda un sarut sau o imbratisare.
7. Se recomanda cinci îmbratisari pe zi si cel putin o data pe zi cuplurile trebuie sa-si spuna "Te iubesc".
8. Se recomanda patru SMS-uri, apeluri telefonice sau e-mail-uri pe zi, în timp ce va aflati la birou.
9. Trei nopti petrecute împreuna pe canapea, în fiecare saptamâna.
10. Si, foarte importat, nu neglijati viata sexuala a cuplului! Mentineti flacara aprinsa!
Daca pana acum iti dadeai seama de caracterul barbatului dupa culoarea masinii pe care o conduce (evident glumesc), acum iti pot da seama de una-alta, dupa culoarea pe care o alege la cravata.
Cravata violet, cu nodul mare, semnifica aroganta unui barbat. Aceasta culoare aleasa pentru cravata este asociata barbatilor dominatori, cu putere de decizie si transanti, informeaza Daily Mail.??Nuanta inchisa de verde este asociata barbatului gelos si ocolit de noroc.
De asemenea, barbatii care poarta aceasta nuanta la cravata sunt lacomi, pofticiosi si nerabdatori.??Cravatele de culoare roz sunt purtate de catre barbatii romantici, dar complexati. Ei vor sa fie admirati si laudati si tocmai de aceea multi creatori de moda recomanda ca aceste cravate sa fie uitate in dulap.
Cravatele cu model nu sunt purtate de catre barbatii veseli si cu simtul umorului, asa cum este crezut. Dimpotriva, aceste persoane sunt foarte increzatoare in fortele proprii, vor sa para ceea ce nu sunt, iar simtul umorului le lipseste cu desavarsire.
Ei au spus ca cele mai sigure si elegante culori pentru cravate sunt rosu, maro sau galben pentru ca sunt asociate barbatilor foarte calmi, calculati si puternic
Potrivit ziarului Il Giornale, oamenii de stiinta din intreaga lume au gasit cele 10 reguli, care, daca sunt respectate pot prelungi pana la 100 de ani varsta unei persoane.
Prin urmare daca vrei sa ajungi la 100 de ani trebuie sa iti mentii moralul scazut, pentru ca, se spune ca intre depresie si longevitate este o legatura foarte stransa.
De asemnea trebuie sa mergi la Biserica de doua ori pe saptamana. Linistea pe care ti-o inspira Biserica scade presiunea sangelui si te linisteste.
Tot ca sa traiesti mult, trebuie sa te certi cu sotul sau sotia cat mai des... tensiunea familiala neconsumata duce la deces.
Indiferent ca esti barbat sau femeie nu trebuie sa porti pantaloni ca sa ajungi la 100 de ani... s-a ajuns la concluzia asta dupa ce au fost studiati scotienii.
Iata si un lucru nu foarte greu pentru unii... o alta regula - incearca sa fii prost... explicatia este foarte simpla - cei care gandesc putin, taiesc mult.
Alte reguli: sa iti schimbi numele intru-unul pozitiv, sa iti infrunti seful daca te streseaza, sa nu vb la telefon cand conduci si sa te nasti dupa anul 2000.
Cercetatorii au descoperit ca cele mai putine dureri sau probleme de sanatate se inregistreaza sambata si duminica.
Conform The Telegraph, nu conteaza tipul muncii pe care o prestam, cu totii ne simtim mai bine la sfarit de saptamana, schimbarile in bine instalandu-se chiar de vineri seara. Toata starea de bine tine pana duminica dupa-amiaza.
Pe toata aceasta perioada, simtitm mai multa energie si mai putine neplaceri ce tin de buna dispozitie a organismului.
Starea de bine din weekend nu a fost influentata de sex, de nivelul salariului sau de numarul orelor lucrate de-a lungul saptamanii, au mai descoperit cercetatatorii de la Universitatea Rochester, din New York.
Concluziile lor au fost publicate in editia pe ianuarie a Journal of Social and Clinical Psychology