Kiss FM

Ziua buna nu incepe de dimineata, ci cu horoscopul citit :)

luni, 11 februarie 2013

ste...ste...ste...cum?? steOAIA

Anul trecut (2012), niste "amici" imi atrageau atentia astfel : "Mah tu nu esti patriot, cum sa-i susti pe adversari, nu esti roman".Nu le-am raspuns, dar le zic aici poate il citesc: "Cum poti sa susti o echipa care a castigat pe vremea comunistilor 20 de campionate, deoarece Ceausescu tinea cu steOAIA; se mandreste cu ECC parca l-ar fi castigat de 1000 de ori; pustanii erau obligati sa-i faca galeriei steOAIE-ei; Duckadam s-a lasat de fotbal dupa ce a aparat in finala ECC".Nu va intrebati de ce steOAIA nu a mai facut performanta?Simplu, Ceausescu is dead.Sa nu mai povestim despre jigodiile de le sport.ro, avand stiri despre steOAIA din ora in ora pe site.Erau niste jucatori de la diverse echipe, mai putin cunoscute, scria despre ei si la sfarsitul titlului : "Il vrei la Steaua" sau "I-ar gasi Iliesta, loc in primul 11" si multe alte.
Mai zicem si de acela "El Clasico de Romania", ce el clasico fratilor? steOAIA-dinaMARS?sau dinaMARS-steOAIA? asta este el clasico?
Cand Rapid castiga de 7 ori consecutiv Cupa Romaniei (1930-1937), echipe mentionate mai sus nici nu existau.El Clasico de Romania poate fi doar Rapid-Petrolul Ploiesti/Rapid-Venus Bucuresti (asta nu ca sunt eu rapidist.Astea sunt echipe care au scris istorie pentru Romania)