Kiss FM

Ziua buna nu incepe de dimineata, ci cu horoscopul citit :)

vineri, 22 noiembrie 2013

Black Friday!

Inca un Black (fraierica) Friday.Romania este o tara saraca, sunt multi saraci care abia isi cumpara o paine(nu cred).Pana azi (22.11.2013) la ora 12:00PM s-au vandut tablete, laptopuri, smart-phone-uri, tigai, oale, televizoare de peste 20milioane/euro.

Cum este Black Friday?
Acum 3 saptamani am inceput sa urmaresc un telefon : Lenovo K900 pe site-ul amazon.com si pe site-ul solomobiles.ro

3weeks ago:
solomobiles: 2000lei
amazon: in jur de 600$

2weeks ago:
solomobiles: 1500lei
amazon: 600$

Last week:
solomobiles: 2500lei
amazon: 600$

Black Friday:
solomobiles: 1800lei
amazon: 425$

Deci?

vineri, 15 noiembrie 2013

Cum sa nu fi pacalit de Black Friday



Pe 29 noiembrie te grabesti sa investesti in diverse produse pentru ca atunci sunt cele mai mari reduceri. Trebuie sa fii insa atent, pentru ca poti fi foarte usor pacalit de magazine.Ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca profiti intr-adevar de reduceri?
Inainte de Black Friday fa-ti o lista cu ce ai vrea sa cumperi si magazinele care au respectivele produse. Ar fi bine sa incepi din timp sa le urmaresti pentru a vedea evolutia preturilor. Uneori, te pacalesc marind pretul cu doua-trei zile inainte si aducandu-l la valoarea initiala pe data de 29 noiembrie.
De asemenea, chiar daca multe produse vor fi reduse, nu raspunde primului impuls! Cumpara doar ceea ce ai nevoie, nu arunca banii pe tot ce scrie -25%. Gandeste-te daca ai cu adevarat nevoie de tot ce ti-ai dori sa iti iei.
O alta idee este sa urmaresti site-urile care ofera acelasi tip de produse. Daca iti cauti un frigider ai putea compara produsele de la eMag cu cele de la alte astfel de magazine, ca Altex sau Domo.

miercuri, 6 noiembrie 2013

O idee tampita :))

Ma gandeam, ce sa postez :-? :-?? nici o idee, pana cand imi aduc aminte de U.K. si de regina Angliei si ma gandesc : " regina angliei poarta lenjerie intima noua mereu sau o spala ca orice muritor de rand"