Kiss FM

Ziua buna nu incepe de dimineata, ci cu horoscopul citit :)

vineri, 28 octombrie 2011

miercuri, 26 octombrie 2011

:)))

Si-au dat intalnire la bere pentru a dovedi care e mai buna dintre ele: beck’s, timisoreana, golden brau si ursus.
Beck’s comanda un beck’s, timisoreana comanda o timisoreana, golden brau comanda un golden brau si ursus comanda o coca-cola.

-De ce ai comandat o coca-cola?
-Daca voi nu beti bere atunci nici eu nu beau!



joi, 13 octombrie 2011

Aroma de sobolan, aroma de mucegai, aroma de peste

Am inceput sa apara in tot orasul reclame: "Descurajeaza tigarile contrafacute" sau cva d genul.Tigarile contrafacute (care sunt cumparate de la tigani) sunt ca cele cumparate de la magazin.Nu difera nimic, inafara de pret.Poate va intrebati de ce la magazin un  pachet costa 12ron, iar la negru se vinde cu 8-9-10lei.
1. Pentru k la magazine tigarile se vand cu factura
2. Pentru k la magazine se dau preturi maximale la tigari
3.Tigarile contrafacute sunt aduse din Rep. Moldova sau Ucraina, iar preturile sunt mai mici deoarece nu se fac facturi, nu se percepe TVA si tigarile sunt mai ieftine in tarile kre nu apartin U.E.
4.Chiar dak fumezi tigari la 12 lei sau la 10 lei, tot faci cancer pulmonar,sau dinti daia negri,sau cancer la gat si ce mai este desenat pe pachetele de tigari...
Smoke-Have fun, you have just a life :)

miercuri, 12 octombrie 2011

Viata e scurta, moartea e lunga!

Doctorul Stoiculesc ******(si nu mai stiu cum), probabil nu va suna cunosc.Sotul fostei profesoare de muzica Stoiculeasca (aia din stirbei kre te obliga sa inveti cantecele).In urma cu 4-5 saptamani eram pe holul exact in dreptul cabinetului si asteptam rezultatele de la sange.Kt timp asteptam a intrat o doamna iar dupa 10 minute a iesit cu o fata precum a unui om mort.Dupa kteva minute iese Stoiculescu si ii zice : "Nu a-ti plecat aksa?Nu avem ce sa va facem!Viata e scurta, moartea e lunga".Eram vreo 10 persoane pe scaunele de acolo si toata lumea l-a auzit.Deci Stoiculescule, sunt medicii kre opereaza si sunt siguri 100% k persoana pe kre o va opera nu va trai si nu ii spune; dar probabil k varsta inaintata isi spune cuvantul.
Acum 3zile am revazuto pe persoana kre aflase k "viata e scurta, moartea e lunga", era foarte vesela.
Un sfat: dak aveti nevoie de un medic de neurologie (dak nu ma insel) nu apelati la Stoiculescu!