Kiss FM

Ziua buna nu incepe de dimineata, ci cu horoscopul citit :)

duminică, 31 iulie 2011

Cadeeee, da-te ba ca cade!!!

Acum cva timp (1-2ani) knd nu aveam blog, intr-o frumoasa zi de vara (sambata sau duminica) ne duceam pe plaja (eu, lucho, adi, livik, pacha, pepy si kteva fete dar nu mai tin minte exact cn), iar in zona 5 Calarasi ne-am gandit sa cantam melodia lui margineanu si am inceput sa cantam ....lalalalalallalalalalalala...si se auzea pe partea cealalta a strazi, oamenii erau la balcon....toti se uitau si radeau si probabil ziceau : "alti drogati", dar noua nu ne pasa pt k ne distram....ascult melodia si mereu imi aduc aminte ce vremuri erau atunci...si akum sunt dar altfel.

joi, 21 iulie 2011

Summer time!!!

Odata cu venirea veri, plajele sunt k in fiecare an pline.Ii vezi p toti cu beri, mancare de la fast-food, sucuri, ect.Plajele private k de obicei foarte curate, fara alge; in timp ce plajele normale sunt pline de alge; dar whatever nu voiam sa va zic de asta.Acum kteva zile am rugat o prietena din Constanta knd se duce p plaja sa faca doua poze:
o poza la ora 14-16
si urmatoarea poza seara knd nu mai este nimeni p plaja

Prima poza:


A doua poza


Din kte stiu eu pe plaja sunt cosuri de gunoi din 20 in 20 d metri.Intrebarea p care probabil si-o pun multi : "Este atat de greu sa aruncati pet-urile, servetelele,paharele la cosul de gunoi?" sau este prea departe si nu stiti cum arata.
PENTRU CA ROMANIA VA CRESTE PRIN BUNSIMT SI RESPONSABILITATE

sâmbătă, 9 iulie 2011

Multumim, Lucian Bute!!!

Aseara a fost meciul de la Romexpo dintre Bute si Mendy.Initial ma asteptam la un meci spectaculos cu multe lovituri, dar se pare k mam inselat din nou.Prima si a doua repriza a fost de tatonari fiekre incercand sa isi "mangaie" (alea nu se numeau lovituri) adversarul.Din a treia reprezita sa vazut intentia boxerului roman de a termina meciul printrun K.O.A avut mult noroc k a gasit aceea greseala a lui Mendy knd a dat croseul de stanga.Mendy a cazut k in filme si multi actori ar fi invidiosi p el.Dupa parerea mea meciul merita nota 3-4.Mendy destept-a luat banii si a plekt.

vineri, 8 iulie 2011

Un studiu din The United Kingdom of Great Britain and Northen Irland

Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg. Deci chiar si cu greseli de ortografie putem intelege mesajul textului.

ANALIZA CHIMICA:

ELEMENT: femeia
SIMBOL: fe
DESCOPERITOR: Adam
MASA ATOMICA: acceptata cu 55kg, dar variaza intre 45 - 225kg
PROPRIETETI FIZICE:
1) suprafata acoperita in mod normal cu o pelicula de vopsea si pudra;
2) fierbe din senin,ingheata aparent fara motiv;
3) se topeste dak primeste tratament special;
4) devine amara dak este folosita incorect.
PROPRIETATI CHIMICE:
1) afinitate pt aur,argint,platina si toate pietrele pretioase;
2) absoarbe cantitati mari de subst. pretioase;
3) explodeaza in mod spontan fara motiv sau avertizare;
4) cel mai puternic agent de reducere a banilor cunoscut pana acum.

sâmbătă, 2 iulie 2011

Te voi iubi pana cand amantii ne vor desparti!

Acum kteva saptamanii am fost la o nunta si rascumparerea pentru furarea miresei a fost k mirele sai fak o declaratie de dragoste.Ok...a inceput el acolo sa zica si tot zicea si nu se oprea (cred k sa gandit k asta i se poate intampla si a invatat o declaratie) apoi un moment de liniste (cel mai probabil a uitat versurile:P ) apoi a zis "te voi iiubi pana cand amantii ne vor desparti! ).Presupunem k nevasta lui are simtul umorului si a privito k pe o gluma...Partea mai putin frumoasa este k declaratia a fost filmata si isi va aduce aminte si peste 1-10-20 d ani de ....;))