Kiss FM

Ziua buna nu incepe de dimineata, ci cu horoscopul citit :)

joi, 22 aprilie 2010

Britanicii mai destepti dekt noi :-?

IUBIREA PROSTESTE...CASNICIA TE TREZESTE:
S-a ajuns la concluzia ca o relatie de lunga durata stimuleaza mai mult cortexul si persoanele devin mai inteligente.


Pentru ca o relatie sa fie durabila, ea trebuie sa evolueze de la euforia data de dopamina, la o relatie bazata pe ratiune, sustin cercetatorii.
Pornind de la aceasta concluzie, specialistii recomanda anumite lucruri pentru consolidarea relatiei si, conform noilor descoperiri, pentru sporirea inteligentei.
Lectiile de dans impreuna cu partenerul sunt o provocare pentru creier, pentru ca se combina miscarea fizica cu memorarea pasilor. De asemenea, vizionarea unui film impreuna cu partenerul si discutarea subiectului este un bun prilej de a exersa analiza.
Schimbul de experienta cu partenerul este, de asemenea, recomandat: el alege pantofii, ea repara veioza, ca sa aiba si altceva de vorbit, in afara de copii si serviciu.

DREPTACI SAU STANGACI:
Din ciclul - nu conteaza cat de lung am parl, ci conteaza cu ce mana scriu, cercetatorii au descoperit ca dreptacii sunt mult mai glumeti, jucausi, indrazneti si aventurosi decat stangacii, informeaza cotidianul britanic Daily Mail.

In schimb, partea dreapta a corpului este controlata de stanga creierului, locul unde sentimentele de frica sunt suprimate. 

Alte cercetari demonstreaza ca stangacii sunt mult mai putin talentati la studiul matematicii si sunt mult mai agresivi. 

Insa, stangacii sunt asociati mult mai des inzestrati cu caracteristici precum creativitatea si inventivitatea, iar multi artisti, muzicieni si sportivi sunt stangaci

TOPUL BARBATILOR CARE MANANCA SANATOS:
Cei mai bine hraniti barbati din lume nu sunt romanii! Asta stim sigur. Si, mai stim ca suntem codasi la capitolul hrana sanatoasa. Cine ocupa locurile fruntase, ochii mari.

Portughezii sunt cei mai bine hraniti barbati din lume, asa au aflat expertii britanici dupa o cercetare internationala, la care au participat barbati din 20 de tari.
Clasamentul arata ca portughezii mananca cel mai sanatos, fiind urmati de spanioli, canadieni si greci, iar romanii, indienii si ucrainienii, mananca cel mai prost.
La nivel national situatia sta astfel. Cei care mananca bine, dar nu neaparat si sanatos sunt ardelenii. Ei sunt urmati de moldoveni, olteni, dobrogeni si munteni.
Tu cum mananci?

SUCCESUL MASURAT DUPA....DEGETE:
Cercetatorii britanici si canadieni au descoperit ca lungimea degetelor poate indica pana si nivelul succesului in lumea afacerilor, pe intelesul tuturor arata cum sta omu' cu banu’.

Astfel, barbatii care au degetul inelar mai lung decat aratatorul castiga mai multi bani (pana la de sase ori mai mult decat cei ale caror inelare sunt ceva mai scurte).
Si, asta nu e tot.. .acesti domni sunt extrovertiti, latura sensibila este mai putin dezvoltata, nu au inhibitii, sunt permanent in cautarea unor senzatii tari, si nu in ultimul rand se descurca mult mai bine cu o femeie daca intelegeti ce vreau sa spun.
Asa ca, fetelor, ochii pe degetele de "pianist"!